Moebel Lux utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Accept

Fotolii

Subcategories

Filtre active

 • Fotoliu colecția Izmir

  3.495,00 lei

  Termen de livrare: 8-10 săptămâni

  Colecția de canapele și fotolii Izmir se definesc prin linii subtile ale stilului modern împletite cu eleganța stilului clasic.

  Se remarcă abordarea estetică atentă a cusăturilor, iar design-ul extrem de atrăgător va aduce o notă de unicitate în locuința dumneavoastră.

 • Fotoliu Volga Weltew

  3.465,00 lei

  Termen de livrare: 8-10 săptămâni

  Căutați o bijuterie pentru livingul dumneavoastră? Canapeaua Volga Weltew vă garantează o calitate bună într-un design excepțional. Stilul elegant Chesterfield se regăsește în linia designului acestei canapele împletindu-se cu funcționalitatea și confortul.

  Aici puteți găsi întreaga colecție de canapele Volga.

 • Fotoliu colecția Istinye Weltew

  3.395,00 lei

  Termen de livrare: 8-10 săptămâni

  Colecția de canapele și fotolii Istinye aduce eleganță în casa dumneavoastră prin liniile de design și aspectul matlasat al tapițeriei.

 • Fotoliu colecția Emirgan Weltew

  3.295,00 lei

  Termen de livrare: 8-10 săptămâni

  Designul rafinat, liniile drepte și accentele aurii se regăsesc în piesele de mobilier ale colecției de canapele Emirgan. 

  Descoperiți aici întreaga colecție de mobilier Emirgan Weltew

  Creați-vă configurația dorită din minim două piese ale colecției de canapele și fotolii Emirgan și beneficiați de 10% discount folosind codul promoțional SETEMIRGAN10.

 • Fotoliu colecția New Zircon Weltew

  3.245,00 lei

  Termen de livrare: 8-10 săptămâni

  Căutați un fotoliu elegant și modern pentru livingul dumneavoastră? Fotoliul colecției New Zirkon care impresionează prin designul și confortul său excepțional poate fi exact ceea ce căutați. 

  Descoperiți aici întreaga gamă de canapele New Zirkon.

 • Fotoliu colecție Lizbon

  3.245,00 lei

  Termen de livrare: 8-10 săptămaâni

  Fotoliul colecției Lizbon impresionează prin design și eleganță. 

  Are un design modern, o manoperă foarte solidă și tapițeria ușor de întreținut.

 • Fotoliu colecția Florya

  3.245,00 lei

  Termen de livrare: 8-10 săptămâni

  Sunteți în căutarea unei colecții de mobilier și canapele pentru zona de living? Vă prezentăm minunata colecție Florya Weltew cu al său design excepțional,  modern, cu tonuri de culori calde și detalii elegante cu accente aurii care pot fi găsite în stilul și elementele acestei colecții.

 • Fotoliu colecția Vega bej

  3.145,00 lei

  Termen de livrare: 8-10 săptămâni

  Știm ce important este un fotoliu! Să fie funcțional, rezistent, dar și cu un desgin frumos, toate în același timp. Îți recomandăm cu încredere fotoliul colecției Vega.

  Vă invităm să descoperiți întreaga colecție de mobilier Vega.

 • Fotoliu David Weltew

  2.645,00 lei

  Termen de livrare: 8-10 săptămâni

  Canapelele și fotoliile seriei David vă garantează o calitate foarte bună într-un design excepțional, elegant. Stilul și designul ornamentelor, culorile propuse împreună cu picioarele de mobilier stilate fac din aceste piese de mobilier o atracție șic. 

 • Fotoliu colecția Beyoglu

  2.645,00 lei

  Termen de livrare: 8-10 săptămâni

  Canapelele acestei colecții transmit eleganță și bun gust iar aspectul frumos de piele întoarsă încântă privirile și simțul tactil.

  Adăugați în coș fotoliul seriei împreună cu o canapea din colecția Beyoglu și beneficiați de 10% discount folosind codul promoțional SET10.

 • Foltoliu colecția Camlica

  2.245,00 lei

  Termen de livrare: 8-10 săptămâni

  Colecția de canapele și fotolii Camlica impresionează prin simplitate și funcționalitate. Manopera solidă și calitatea materialelor vă vor încânta pentru o lungă perioadă de timp.