Moebel Lux utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Accept

Bun venit la Moebel-Lux!

- Categorii: Articole

Am pornit și noi la drum acum câteva luni, când eram în căutarea mobilei perfecte pentru casa visurilor noastre. Și ne-am lovit de aceleași canapele, paturi și dulapuri – de slabă calitate, cu un design banal și lipsite de personalitate.

            Așadar am ajuns puțin mai departe de granițele României, mai exact în Germania la magazinul online Möbel-Lux. Și din primul moment am simțit că e exact ce căutam. Acum suntem parteneri, iar împreună aducem altfel de mobilă în casa ta - cu design elaborat, dar echilibrat, note distinctive, un touch de lux dar nu exagerat, dar și la prețuri accesibile pentru zona premium.


            Tot ce trebuie tu să faci este să te lași inspirat de colecțiile pe care ți le-am pregătit, să-ți măsori încăperiile pe care îți dorești să le mobilezi, să-ți calculezi bugetul și să comanzi. Procesul de comandare este unul simplu:

1.Adaugi fiecare produs dorit în coș, aici e mai bine decât la supermarket pentru că nu trebuie să împingi tu coșul spre casa de marcat ?.

2.Dai click în pe butonul Produse din dreapta ecranului.

3.Dacă beneficiezi de un cod de reducere acum e momentul să-l introduci în spațiul destinat și să dai click pe Adaugă.

4.Verifici încă o dată comanda, apoi dai click pe Finalizează comanda.

5.Notezi datele tale și îți creezi un cont pe site pentru ca data viitoare să meargă totul mai ușor. Nu uita să te abonezi la newsletter-ul nostru și să fi primul care află ofertele Moebel-Lux, dar și o doză de inspirație în decorarea casei tale. Verifici dacă sunt corecte și dai click pe Continuă.

6.Completezi datele pentru livrarea comenzii, iar dacă e nevoie completezi și datele de facturare dacă sunt diferite față de cele pentru livrare. Verifici dacă sunt corecte și dai click pe Continuă.

7.Adaugi un mesaj pentru echipa Moebel-Lux dacă e nevoie să ținem cont de ceva. Apoi dai click pe Continuă.

8.Alegi metoda de plată și bifezi că ești de acord cu termenii și condițiile și cu politica de confidențialitate. Apoi dai click pe Plasează comanda.

9.Completezi datele cardului, plătești în siguranță, accepți plata și aștepti mail-ul de confirmare.

Acum urmează partea mai grea, așteptarea mobilierului care îți va întregii

casa. Vei primi un telefon din partea echipei Moebel-Lux și te vom ține la curent cu evoluția comenzii prin mail. Termen de livrare este 8-10 săptămâni, mobila sosind de la partenerii noștri din Germania. Chiar dacă timpul e lung, promitem că vei fi plăcut surprins. Până atunci ai timp să finisezi ultimele detalii, să faci curățenie, iar când sosește mobila să fie totul pregătit.

            Și pentru că suntem atenți la nevoile tale, la Moebel-Lux beneficiezi de:

- Mobilier de lux de cea mai înaltă calitate la un preț accesibil

- Transport gratuit la orice comandă

- Retur fără griji în 14 zile.

            Stai aproape de noi, promitem să-ți livrăm nu doar mobilă de înaltă calitate, ci și inpirație, sfaturi și trucuri în decorarea casei.

            

Distribuie acest conținut

Adaugă un comentariu