Moebel Lux utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Accept

Costul transportului

Transportul este GRATUIT în aria de acoperire a țării, pentru toate comenzile.

Durata livrării

Estimarea noastă privind livrarea, se bazează pe câțiva factori foarte importanți: cel mai important este termenul primit de la producător care poate varia în funcție de perioada în care a fost plasată comanda, interdependența produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeași comandă, dar colecții diferite pot avea termene de producție mai mari) și distanța de livrare. Toate produsele pe care le comercializăm sunt importate din Germania.

Un termen estimativ de livrare este de 8-10 săptămâni din momentul plasării comenzii de către dumneavoastră, termen care acoperă și eventualele întârzieiri neprevăzute. Ne place să anunțăm clienții că produsele lor au ajuns mai repede decât să-i anunțăm că întârzie.

Derularea comenzii

Lansarea comenzii (telefonic sau online): după lansarea comenzii, veți primi un email de confirmare pentru înregistrarea în sistem a comenzii dumneavoastră.

Prelucrarea comenzilor se face în fiecare zi lucrătoare, conform programului menționat pe site. În cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi prelucrate in următoarea sau în prima zi lucrătoare.

În unele cazuri, puteți fi contactat de un reprezentant Call Center pentru a vă informa asupra disponibilității produsului/produselor înaintea termenelor prezentate inițial și/sau pentru confirmarea comenzii.

Plata și livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrării de produse către clienți persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul României.

Livrarea produselor se face prin intermediul firmelor de transport mărfuri.

În momentul livrării, o persoană cu vârsta minimă de 18 ani, reprezentând clientul, persoana fizică sau juridică, va semna documentele privind produsele recepționate.

Orice comandă va fi livrată doar cu condiția confirmării prealabile și de comun acord asupra datei de livrare a acesteia, telefonice sau prin email cu un angajat Moebel-Lux.ro.

DIN CAUZA PANDEMIEI EXISTĂ POSIBILITATEA CA UNELE COMENZI SĂ ÎNREGISTREZE ÎNTÂRZIERI. ÎN ACEST CAZ, DACĂ VEȚI RENUNȚA LA COMANDĂ, RETURNAREA CONTRAVALORII PRODUSELOR SE VA FACE ÎN MAXIM 10 ZILE DE LA SOLICITAREA DUMNEAVOSTRĂ PE EMAIL, LA ADRESA: office@moebel-lux.ro.

Plata produselor se poate face prin virament bancar sau online cu card bancar.

Valoarea produselor este cea din momentul finalizării comenzii. În cazul plății prin virament bancar, în momentul finalizării comenzii, veți primi pe mail confirmarea acesteia și datele necesare efectuării plății, ulterior veți primi și factura.

Produsele se livrează doar pe bază de comandă, prețul acestora fiind achitat integral în momentul plasării acesteia. După confirmarea încasării produselor se va emite factură pentru suma achitată.

Vânzătorul va considera comanda lansată doar în momentul încasării sumelor integrale a valorilor produselor comandate conform facturii proformă primite(valabil pentru comenzile cu efectuarea plății prin transfer bancar).

Cumpărătorul are obligația de a verifica integritatea produselor în prezența delegatului, reclamațiile ulterioare privind viciile de transport nu vor fi luate în considerare.

Prețul produselor

Toate prețurile afișate pe site sunt in LEI și conțin TVA. Ofertele si produsele prezentate pe site-ul Moebel-Lux.ro sunt disponibile limitat. Prețurile produselor prezentate pe site-ul Moebel-Lux.ro pot fi modificate fără vreo comunicare prealabilă.

În cazul unei erori umane sau de soft prin care prețul unui produs a fost introdus greșit în magazinul nostru online, nu vom fi obligați să furnizăm respectivul produs la prețul greșit, dar vă vom comunica această situație, urmând ca dumneavoastră să decideți dacă veți dori sau nu să achiziționați produsul la pretul corect, comunicat.

Vânzătorul nu consideră în niciun moment o Comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.

Cumpărătorul acceptă şi consimte că nu există contract în lipsa confirmării comenzii emise de Vânzător.

Modalități de livrare

Site-ul www.moebel-lux.ro efectuează livrările prin firme de transport mărfuri. Preferințe legate de livrare – puteți alege locația: la birou, acasă sau la o altă adresă menționată anterior livrării, fără niciun cost suplimentar.

La primirea produselor se va verifica integritatea acestora. În cazul în care acestea sunt deteriorate în urma transportului, vă rugăm să ne contactați telefonic, apelând numărul de pe site.

Returnarea produselor

Conform legilor in vigoare, renunțarea la produsele cumpărate se poate face fără invocarea vreunui motiv, conform Ordonanței de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii (reglementează informațiile ce trebuie oferite consumatorilor în stadiul precontractual) si Legea nr 365/2002 privind comerțul electronic republicată în temeiul art. II din Legea nr. 121/2006 pentru modificarea si completarea Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic.

Clienții Moebel-Lux pot returna în termen de 14 zile calendaristice produsele cumpărate din magazinul nostru online www.moebel-lux.ro.

Produsul returnat trebuie să fie in aceeași stare în care a fost livrat.

Vă rugăm să efectuați verificarea calității produselor recepționate imediat sau în maxim 14 zile de la recepționarea acestora.

Nu pot fi returnate produsele care au fost aduse pe comandă specială. Comanda specială este definită ca fiind lista de produse comandată de către cumpărător și care nu se află în stocul/portofoliul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme în termenii agreați de părți.

Condiții speciale

În durata de livrare pot interveni factori ce pot produce întârzieri, independent de voința noastra sau a societății de transport cum ar fi: condiții meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. În toate aceste cazuri, un reprezentant www.moebel-lux.ro, vă va informa si vă va comunica o nouă dată privind efectuarea livrării. Prin plasarea comenzii pe site-ul www.moebel-lux.ro, vă asumați luarea la cunoștință si acceptarea condițiilor mai sus prezentate.