Moebel Lux utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Accept

TERMENI SI CONDIȚII DE UTILIZARE AI SITE-ULUI

1. MoebelLux Store este numele de brand al operatorului:

MOEBELLUX STORE SRL

C.U.I: 45297042

Nr.Reg.Com.: J12/5866/2021

EUID: ROONRC.J12/5866/2021

Sediul social: Str. Petre Dulfu 9, Cluj-Napoca, jud. Cluj, România

Capital social: 5000 lei

E-mail: office@moebel-lux.ro

Telefon: 0740.168840

2. Conținutul site-ului (text, fotografii, etc) este integral și exclusiv proprietatea MoebelLux Store și nu poate fi copiat sau distribuit, în formă exactă sau adaptată fără acceptul scris al companiei.

3. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare, dar reflectă produsele comercializate și nu obligă cu nimic MoebelLux Store.

Costul transportului

Transportul este GRATUIT în aria de acoperire a țării, pentru toate comenzile.

Durata livrării

Estimarea noastă privind livrarea, se bazează pe câțiva factori foarte importanți: cel mai important este termenul primit de la furnizor care poate varia în funcție de perioada în care a fost plasată comanda, interdependența produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeași comandă, dar colecții diferite pot avea termene de producție mai mari) și distanța de livrare. Toate produsele pe care le comercializăm sunt importate din Germania de la partenerul nostru sau direct de la producători(Turcia).

Un termen estimativ de livrare este de 8-10 săptămâni din momentul plasării comenzii de către dumneavoastră. 

Derularea comenzii

Lansarea comenzii (telefonic sau online): după lansarea comenzii, veți primi un email de confirmare pentru înregistrarea în sistem a comenzii dumneavoastră.

Prelucrarea comenzilor se fac în fiecare zi lucrătoare, conform programului menționat pe site. În cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi prelucrate in următoarea sau în prima zi lucrătoare.

În unele cazuri, puteți fi contactat de un reprezentant Call Center pentru a vă informa asupra disponibilității produsului/produselor înaintea termenelor prezentate inițial și/sau pentru confirmarea comenzii.

Plata și livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrării de produse către clienți persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul României.

Livrare produselor se face prin intermediul firmelor de transport mărfuri.

În momentul livrării, o persoană cu vârsta minimă de 18 ani, reprezentând persoana fizică sau juridică, va semna documentele privind produsele recepționate.

Orice comandă va fi livrată doar cu condiția confirmării prealabile și de comun acord asupra datei de livrare a acesteia, telefonice sau prin email cu un angajat Moebel-Lux.ro.

DIN CAUZA PANDEMIEI EXISTĂ POSIBILITATEA CA UNELE COMENZI SĂ ÎNREGISTREZE ÎNTÂRZIERI. ÎN ACEST CAZ, DACĂ VEȚI RENUNȚA LA COMANDĂ, RETURNAREA CONTRAVALORII PRODUSELOR SE VA FACE ÎN MAXIM 10 ZILE DE LA SOLICITAREA DUMNEAVOSTRĂ PE EMAIL, LA ADRESA: office@moebel-lux.ro.

Plata produselor se poate face prin virament bancar sau online cu card bancar.

Valoarea produselor este cea din momentul finalizării comenzii. În cazul plății prin virament bancar, în momentul finalizării comenzii, veți primi pe mail confirmarea acesteia și datele necesare efectuării plății, ulterior veți primi și factura.

Produsele se livrează doar pe bază de comandă, prețul acestora fiind achitat integral în momentul plasării acesteia. După confirmarea încasării produselor se va emite factură pentru suma achitată.

Vânzătorul va considera comanda lansată doar în momentul încasării sumelor integrale a valorilor produselor comandate conform facturii proformă primite(valabil pentru comenzile cu efectuarea plății prin transfer bancar).

Cumpărătorul are obligația de a verifica integritatea produselor în prezența delegatului, reclamațiile ulterioare privind viciile de transport nu vor fi luate în considerare.

Prețul produselor

Toate prețurile afișate pe site sunt in LEI și conțin TVA. Ofertele si produsele prezentate pe site-ul Moebel-Lux.ro sunt disponibile limitat. Prețurile produselor prezentate pe site-ul Moebel-Lux.ro pot fi modificate fără vreo comunicare prealabilă.

În cazul unei erori umane sau de soft prin care prețul unui produs a fost introdus greșit în magazinul nostru online, nu vom fi obligați să furnizăm respectivul produs la prețul greșit, dar vă vom comunica această situație, urmând ca dumneavoastră să decideți dacă veți dori sau nu să achiziționați produsul la pretul corect, comunicat.

Vânzătorul nu consideră în niciun moment o Comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.

Cumpărătorul acceptă şi consimte că nu există contract în lipsa confirmării comenzii emise de Vânzător.

Garanția Produselor

Toate produsele comercializate pe site-ul www.moebel-lux.ro beneficiază de garanția legală de conformitate conform O.U.G nr.34/2014 și legea 449/2003

( LEGEA nr. 449/2003, Art. 2 pct. e) garanția comercială – orice angajament asumat de vânzător față de consumator, fără solicitarea unor costuri suplimentare, de restituire a prețului plătit de consumator, de reparare sau de înlocuire a produsului cumpărat, în cazul în care acesta nu corespunde condițiilor enunțate în declarațiile referitoare la garanție sau în publicitatea aferentă;

e^1) garanția legală de conformitate – protecția juridică a consumatorului rezultată prin efectul legii în raport cu lipsa de conformitate, reprezentând obligația legală a vânzătorului față de consumator ca, fără solicitarea unor costuri suplimentare, să aducă produsul la conformitate, incluzând restituirea prețului plătit de consumator, repararea sau înlocuirea produsului, dacă acesta nu corespunde condițiilor enunțate în declarațiile referitoare la garanție sau în publicitatea aferentă; )

Modalități de livrare

Site-ul www.moebel-lux.ro efectuează livrările prin firme de transport mărfuri.

Preferințe legate de livrare – puteți alege locația: la birou, acasă sau la o altă adresă menționată anterior livrării, fără niciun cost suplimentar.

La primirea produselor se va verifica integritatea acestora. În cazul în care acestea sunt deteriorate în urma transportului, vă rugăm să ne contactați telefonic, apelând numărul de pe site.

Returnarea produselor

Conform legilor in vigoare, renunțarea la produsele cumpărate se poate face fără invocarea vreunui motiv, conform Ordonanței de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii (reglementează informațiile ce trebuie oferite consumatorilor în stadiul precontractual) si Legea nr 365/2002 privind comerțul electronic republicată în temeiul art. II din Legea nr. 121/2006 pentru modificarea si completarea Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic.

Clienții Moebel-Lux pot returna în termen de 14 zile calendaristice produsele cumpărate din magazinul nostru online www.moebel-lux.ro.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat.

Vă rugăm să efectuați verificarea calității produselor recepționate imediat sau în maxim 14 zile de la recepționarea acestora.

Nu pot fi returnate produsele care au fost aduse pe comandă specială. Comanda specială este definită ca fiind lista de produse comandată de către cumpărător și care nu se află în stocul/portofoliul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme în termenii agreați de părți.

Conciliere

Dacă există probleme legate de o comandă, care par a nu putea fi rezolvate  telefonic sau prin e-mail cu persoana care a preluat procesarea comenzii dumneavoastră, vă rugăm luați legătura pentru o conciliere internă cu Marius Călici la următoarea adresă de mail: marius.calici@moebel-lux.com 

Condiții speciale

În durata de livrare pot interveni factori ce pot produce întârzieri, independent de voința noastra sau a societății de transport cum ar fi: condiții meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. În toate aceste cazuri, un reprezentant www.moebel-lux.ro, vă va informa si vă va comunica o nouă dată privind efectuarea livrării. Prin plasarea comenzii pe site-ul www.moebel-lux.ro, vă asumați luarea la cunoștință si acceptarea condițiilor mai sus prezentate.

DATE PERSONALE, POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Prelucrarea datelor cu caracter personal – precum numele, prenumele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon ale unei persoane vizate – se va efectua de fiecare dată în conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (“Regulamentul”) și în concordanță cu reglementările de protecție a datelor specifice țării în care operează MoebelLux Store. Prin intermediul acestei Politici, compania noastră ar dori să informeze publicul general despre natura, amploarea și scopul pentru care colectăm și procesăm date cu caracter personal. Pe lângă acestea, persoanele vizate sunt informate și asupra drepturilor de care beneficiază, drepturi reglementate de Regulament. În calitate de operator, MoebelLux Store a implementat măsuri tehnice și organizaționale ca să asigure protecția completă a datelor personale.

Numele și adresa operatorului: 

MOEBELLUX STORE SRL

C.U.I: 45297042

Nr.Reg.Com.: J12/5866/2021

EUID: ROONRC.J12/5866/2021

Sediul: Str. Petre Dulfu 9, Cluj-Napoca, jud. Cluj, România

Adresa ofițerului de protecție a datelor: office@moebel-lux.ro

MoebelLux Store va prelucra și stoca date personale ale persoanei vizate numai pe perioada necesară pentru a-și îndeplini scopul de stocare, sau pe perioada care este prevăzută de către legiuitorul european sau de către alte legi aplicabile. Dacă scopul stocării nu este aplicabil, sau dacă perioada de stocare prevăzută de legislația aplicabilă în vigoare expiră, datele personale sunt șterse, în concordanță cu cerințele legale.

Drepturile persoanei vizate

1. Dreptul de acces al persoanei vizate. 

În vederea exercitării dreptului de acces, persoana vizată poate oricând să contacteze MoebelLux Store cu o solicitare in acest sens prin care să obțină un raport al datelor cu caracter personal;

2. Dreptul de rectificare. 

Fiecare persoană vizată are dreptul de a obține rectificarea datelor cu caracter personal atunci cand acestea sunt incorecte sau au suferit anumite modificări sau necesită a fi completate.

3. Dreptul la ștergere. 

Fiecare persoană vizată are dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal după cum urmează: 

i) atunci când datele nu mai sunt necesare in scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate, 

ii) persoana vizată își retrage consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea, iii) persoana vizată obiectează la prelucrare în conformitate cu articolul 21(1) din Regulament și nu există temeiuri legale pentru prelucrare, sau persoana vizată obiectează la prelucrare în conformitate cu articolul 21(2) din Regulament, 

iv) datele cu caracter personal au fost procesate in mod ilegal sau o dispoziție legală în vigoare impune ștergerea acestora.

4. Dreptul la restricționarea prelucrării. 

Fiecare persoană vizată are dreptul de a obține restricționarea prelucrării acolo unde unul dintre următoarele cazuri se aplică: 

i) acuratețea datelor personale este contestată de persoana vizată, 

ii) prelucrarea este ilegală și persoana vizată se opune ștergerii datelor personale, dar cere în loc restricționarea utilizării lor, 

iii) MoebelLux Store nu mai are nevoie de datele personale cu scopul de a le prelucra, dar ele sunt cerute de persoana vizată pentru unitate, în vederea exercitării unor drepturi, 

iv) persoana vizată s-a opus prelucrării în conformitate cu articolul 21(1) din Regulament până la verificarea dacă temeiurile legitime ale MoebelLux Store prevalează asupra celor ale persoanei vizate.

5. Dreptul la portabilitatea datelor. 

Fiecare persoană vizată are dreptul sa solicite transferarea datelor cu caracter personal către o terță persoaăa sau către însăși persoana vizată.

6. Dreptul la opoziție. 

Fiecare persoană vizată are dreptul de a se opune oricând, din motive care au legătură cu situația sa particulară, la prelucrarea datelor personale care îl/o vizează, fapt care se bazează pe punctele (e) și (f) din Articolul 6(1) din Regulament. Aceasta se aplică și creării de profiluri. MoebelLux Store nu va mai prelucra date personale în eventualitatea unei opoziții, decât dacă putem demonstra temeiuri convingătoare și legitime pentru prelucrare, care suprascriu interesele, drepturile și libertățile persoanei vizate, sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea drepturilor legale. Dacă MoebelLux Store prelucrează date personale pentru scopuri de marketing direct, acolo unde exista un consimțământ prealabil, persoana vizată va avea dreptul să se opună oricând la prelucrarea datelor sale personale pentru un astfel de marketing. Aceasta se aplică creării de profiluri până în punctul în care este în relație cu un astfel de marketing direct. Dacă persoana vizată obiectează la prelucrarea realizată de MoebelLux Store pentru scopuri de direct marketing, atunci MoebelLux Store nu va mai procesa datele sale personale în aceste scopuri. În plus, persoana vizată are dreptul, pe temeiuri legate de situația sa particulară, să obiecteze la prelucrarea datelor sale personale de către MoebelLux Store pentru scopuri de cercetare științifică sau de cercetare istorică, sau pentru scopuri statistice, în conformitate cu Articolul 89(1) din Regulament, decât dacă prelucrarea e necesară pentru realizarea unei sarcini îndeplinite în interes public.

7. Luarea deciziilor individuale, inclusiv crearea de profiluri. 

Fiecare persoană vizată are dreptul să nu facă obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice cu privire la aceasta sau în mod similar o afectează în mod semnificativ, atât timp cât decizia nu se bazează pe acordul explicit al persoanei vizate. MoebelLux Store va implementa măsuri de susținere adecvate pentru a proteja drepturile și libertățile persoanei vizate și interesele legitime, cel puțin dreptul de a obține o intervenție umană din partea MoebelLux Store, de a-și exprima punctul de vedere și de a contesta decizia.

8. Dreptul de a retrage consimțământul. 

Fiecare persoană vizată are dreptul să-și retragă consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în orice moment.

9. Dreptul de a formula o plângere autorității de supraveghere.

În cazul in care persoana vizată apreciază că drepturile sale legitime în legătura cu operațiunile de prelucrare a datelor personale au fost încălcate, aceasta se poate adresa cu o plângere in acest sens Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania. Daăa doriți să vă exercitați drepturile sau să ne transmiteți o notificare/cerere vă rugăm să ne contactați la datele de contact indicate în prezenta Politică. MoebelLux Store vă va răspunde în cel mai scurt timp posibil, dar nu mai târziu de 30 de zile. Pentru orice întârzieri vă vom anunța si vă vom oferi motivele justificate ale întârzierii.

Furnizarea de date cu caracter personal ca cerință legală sau contractuală.

Cerința necesară pentru a încheia un contract;

Obligația persoanei vizate de a furniza datele cu caracter personal;

Consecințele posibile ale neîndeplinirii acestor date

Clarificăm faptul că furnizarea de date cu caracter personal este cerută parțial de lege (de ex. reglementări fiscale) sau poate rezulta și din dispoziții contractuale (de exemplu, informații privind partenerul contractual). Uneori poate fi necesar să se încheie un contract conform căruia persoana vizată ne furnizează date cu caracter personal, care trebuie prelucrate ulterior de noi. Persoana vizată este, de exemplu, obligată să ne furnizeze date cu caracter personal atunci când compania noastră semnează un contract cu el sau ea.

MoebelLux Storepentru a corespunde reglementărilor și evoluției pieței. În conformitate cu dispozițiile legale în vigoare luăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate (politici, proceduri, securitate etc.) tocmai pentru a asigura confidențialitatea și integritatea datelor cu caracter personal precum și pentru a asigura cadrul necesar prelucrării acestora.

Date personale pe care le prelucrăm.

Politica noastră personală de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră. Puteți vedea politica noastră de confidențialitate a datelor cu caracter personal la Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. MoebelLux Store / MOEBELLUX STORE SRL este un operator de date cu caracter personal.

Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

• Nume și prenume

• Adresă

• Număr de telefon

• E-mail

De ce avem nevoie de ele.

Avem nevoie de datele Dvs. personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

- Nume și prenume, Nume companie – avem nevoie de aceste date pentru a vă identifica

- E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastră și/sau a vă comunica newslettere

- Număr de telefon – vă vom contacta pentru a grăbi rezolvarea unei eventuale probleme; comunicarea va fi înregistrată pentru a documenta problema Dvs. și rezolvarea ei

- Funcționarea site-ului MoebelLux Store

- Adresă IP – filtrarea și detectarea atacurilor din internet

Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal Newsletter MoebelLux Store:

Cât timp păstrăm datele cu caracter personal:

Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.

Care sunt drepturile Dvs.:

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre Dvs. sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă rugăm să ne contactați la: office@moebel-lux.ro.

Dacă doriți să înaintați o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail: office@moebel-lux.ro. 

Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată. De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.

DESPRE COOKIES - POLITICA DE COOKIES

1. Politica de utilizare cookies

Aceasta politica se refera la cookies si paginile web operate de MOEBELLUX STORE SRL

2. Ce este un cookie?

Un cookie este un fișier text de mici dimensiuni, format în general din identificatori, nume ale website-urilor litere si numere, căruia utilizatorul, când navighează pe pagina web prin intermediul unui browser web (ex: Internet Explorer, Chrome, etc.), ii poate permite sau nu instalarea prin stocare pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente folosite de acesta. Fișierul cookie este “pasiv” (nu contine programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard disk-ul utilizatorului).

3. La ce sunt folosite cookies?

Aceste fișiere fac posibilă recunoașterea terminalului utilizatorului și prezentarea către acesta a unui conținut adaptat preferințelor sale. Cookies asigură utilizatorului o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile MoebelLux Store pentru a oferi servicii confortabile utilizatorului, cum ar fi: preferințele în materie de confidențialitate online, produse sau publicitate. Cookies sunt utilizate in pregătirea unor statistici anonime agregate care ne ajută să înțelegem modul în care un utilizator beneficiază de paginile noastre web, permițându-ne îmbunătățirea structurii și conținutului acestora.

4. Ce tipuri de cookies folosim?

Folosim două tipuri de cookies: 

- fișiere temporare ce rămân în terminalul utilizatorului până la închiderea sesiunii de navigare sau închiderea aplicației (browser-ului web) persistente 

- fișiere care rămân in terminalul utilizatorului pe o perioada definită de parametrii acelui cookie sau până sunt șterse manual de utilizator.

5. Cum sunt folosite cookies de către acest site?

O vizită pe acest site poate plasa următoarele tipuri de cookies, în funcție de consimțământul exprimat de utilizator:

- Cookie-uri de performanță a site-ului;

- Cookie-uri de analiză a vizitatorilor;

- Cookie-uri de înregistrare;

- Cookie-uri pentru publicitate;

- Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate.

Exemple privind utilitatea cookies (care nu necesită autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

- Conținut și servicii adaptate preferințelor utilizatorului – produse si servicii.

- Oferte adaptate intereselor utilizatorilor;

- Reținerea detaliilor de autentificare (utilizator si parola);

- Reținerea filtrelor de protecție a copiilor privind conținutul pe Internet (opțiuni family-mode, funcții safe-search);

- Limitarea frecvenței de difuzare a reclamelor – limitarea numărului de afișări a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site;

- Furnizarea de publicitate relevantă pentru utilizator;

Măsurarea, optimizarea și caracteristicile analitice – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de conținut este vizualizat și modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex.: prin motoare de căutare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile derulează această analiză a utilizării lor pentru a îmbunătăți conținutul acestora în beneficiul utilizatorului.

Cookies care, din punct de vedere tehnic, nu sunt obligatorii a fi stocate pe terminalul utilizatorului, vor fi folosite doar dacă utilizatorul își exprimă consimțământul expres și neechivoc în legătură cu acestea, prin bifarea categoriilor prezentate. Utilizatorul își poate retrage consimțământul în orice moment prin modificarea setărilor aferente browser-ului utilizat.

Detalii privind modificarea setărilor browser-elor puteți găsi pe website-urile dezvoltatorilor browser-elor.

6. Ce date conțin cookies?

În cele mai multe cazuri, cookies nu identifică în mod direct utilizatorii de Internet, ci terminalul de pe care aceștia au accesat anumite pagini web. Aceste date sunt criptate într-un mod care nu permite accesul neautorizat al terților.

7. Retenția și ștergerea cookies

În general, o aplicație folosită pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookies pe terminalul utilizatorului în mod implicit. Aceste setări pot fi modificate de către utilizator astfel încât administrarea automată a cookies să fie blocată de browser-ul web sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată când cookies sunt trimise către terminalul său.

8. Actualizări ale politicii de cookies

MoebelLux Store poate actualiza prezenta politica de cookies pentru a reflecta schimbări ale diverselor cookies folosite în scop operațional, juridic sau de reglementare. Vă rugăm să citiți regulamentul de politică de cookies pentru a vă asigura că sunteți informat corespunzător cu privire la modul în care utilizăm cookies. Data prezentei politici este actualizată în antetul acestei secțiuni.