Moebel Lux utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Accept

Cum a început totul și cum s-a născut ideea MoebelLux Store...

De multe ori este rezultatul unei nevoi personale urmate de propria experiență, în cazul nostru, nevoia de mobilier pentru întreaga casă.

Oricine a trecut prin asta, înțelege provocările care vin la pachet cu acest demers. De unde să cumpăr, ce să cumpăr, oare este de calitate, arată ca în poze, respectă termenul de livrare, etc...? Aceste întrebări rămân valabile și când îți dorești o simplă măsuță de cafea, dar când ai nevoie de mobilier pentru întreaga casă, de la dormitor, living, birou și până la camerele copiilor?

Exista opțiunea de a apela la un designer, dar noi am ales alt drum…..și anume, să reușim noi singuri în a căuta și a alege pentru fiecare încăpere a casei piesele de mobilier. Apoi, pornind de la fiecare zonă de locuit să încercăm sa închidem cercul – ca totul să devină un întreg armonios, echilibrat, cald dar cu o notă distinctivă - într-un cuvânt să fie pe gustul nostru.

Un exemplu, a fost provocarea de a găsi piesa centrală pentru living: canapeaua. Existau acele extreme, canapelele Italiene dar la prețuri foarte mari și bineînțeles mainstream-ul, aceleași canapele în stil uni comercializate peste tot, dar fără o notă specială în design, care să satisfacă nevoia de puțin deosebit, puțin altfel. Pentru zona de camere de copii și tineret am regăsit în piață oferte și mai puțin diversificate și mai puțin atrăgătoare decât pentru living sau dormitor.

În căutările noastre ne-am reorientat spre piața din Germania, inițial poate doar ca sursă de inspirație. Astfel, am găsit magazinul online Möbel-Lux din Germania (moebel-lux.de) – actualul nostru partener- unde am simțit de la început că am găsit exact ceea ce ne doream și aveam nevoie. Conceptul și ideea: colecții întregi de mobilier cu design șic, cu note distinctive, cu un touch de lux dar nu exagerat, proporția accentelor fiind doar atât cât trebuie, dar și la prețuri accesibile pentru zona premium.

Credem cu convingere că mulți vă regăsiți în situația noastră, de aceea s-a născut MoebelLux Store. Sperăm să vă bucurați și voi de diversitatea colecțiilor de mobilier prezentate și ne bucurăm să vă avem alături de noi….

Delia și Marius Călici, Cluj-Napoca.